خورش فسنجان

خورش فسنجان، یکی از اصیل‌ترین و بهترین غذاهای ایرانی و از غذاهای محلی گیلان محسوب می‌شود. این غذا، با ترکیبی از مغز گردوی آسیاب‌شده، رب انار و گوشت تهیه می‌شود و طعمی ملس یا ترش دارد. معمولاً از مرغ یا گوشت قرمز در پخت این غذا استفاده می‌شود. اگر با تور استان گیلان سفر کنید، می‌توانید این غذا را در اغلب رستوران‌ها پیدا کنید. در گذشته، به‌ویژه در دوران قاجار، فسنجان به‌عنوان غذایی اعیانی و شاهانه محسوب می‌شده و بیشتر در سفره درباریان کاخ‌های سلطنتی تهران و خانواده‌های ثروتمند جای داشته است.



صفحه بعدی

صفحه قبلی