در لیست غذاهای پرطرفدار ایرانی، جوجهکباب بهعنوان محبوب ترین غذای ایرانی جایگاه ویژهای دارد. این خوراک لذیذ که از تکههای مرغ طعمدارشده با زعفران، آبلیمو و ادویههای معطر تهیه میشود، علاوهبر مهمانیها و مجالس رسمی، در گردشهای خانوادگی با تور طبیعتگردی و پیکنیکها هم حضوری پررنگ دارد. تاریخچه دقیق جوجهکباب بهعنوان بهترین غذاهای ایرانی مشخص نیست؛ اما برخی معتقدند که این غذا از زمان ساسانیان در ایران وجود داشته است. گرچه این غذا در منوی اصلی اغلب رستورانها قرار دارد؛ اما لذت پخت جوجهکباب در محیط باز، بهویژه در بهترین پارکهای تهران، علاوهبر تفریح، نویدبخش یک دورهمی سرگرمکننده برای همه افراد است و لذت حضور در برخی از مکان های تفریحی تهران برای خانوادهها را دوچندان میکند.