آبگوشت

آبگوشت، یکی از قدیمی‌ترین و اصیل‌ترین غذاها در لیست بهترین غذاهای ایرانی محسوب می‌شود و بازتابی از سبک زندگی یک‌جانشینان و فرهنگ سنتی ایران است. قدمت این غذا، به قرن‌ها پیش بازمی‌گردد. این غذای ساده و مقوی که ترکیبی از گوشت، نخود، لوبیا، سیب‌زمینی و ادویه‌های بومی است، در مناطق مختلف ایران به شکل‌های گوناگون تهیه می‌شود؛ از آبگوشت بزباش در همدان و خراسان گرفته تا آبگوشت قنبید در قم و متنجنه در کرمان.



صفحه بعدی

صفحه قبلی