خورش قورمه‌سبزی

خورش قورمه‌سبزی یکی از کهن‌ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که گفته می‌شود قدمتی بیش از ۵۰۰ سال دارد و احتمالاً از دوران صفویه به‌شکل امروزی درآمده است. نام «قورمه» به روش سنتی نگهداری گوشت در میان عشایر اشاره دارد که بعدها با ترکیب سبزی‌جات معطر، لوبیا و لیموعمانی به یکی از بهترین غذاهای ایرانی و اصیل‌ترین‌ گزینه‌ها تبدیل شده است. این خورش در سراسر کشور محبوب است؛ اما بسته به منطقه، دستورپخت آن تفاوت‌هایی دارد؛ مثلاً در آذربایجان از لوبیا چشم‌بلبلی، در شمال از سبزی‌های معطر‌تر و در جنوب، از ادویه‌های تند برای تهیه این غذای ایرانی استفاده می‌شود.


صفحه بعدی

لینک قورمه سبزی ویکی پدیا

خانه